Brug for akut hjælp? 9110 0000

algebehandling

Algebehandling af tag

Vi tilbyder professionel algebehandling af tag. Med en årlig algebehandling og rensning opnår du disse fordele:

  • Undgå belægninger
  • Undgå fugt fra alger, skimmelsvampe og mos
  • Et flot vedligeholdt tag

Med en alge- og mosbehandling af taget undgår du belægninger – og taget vil oftest fremstå pænt igen. Algebehandlingen er en prisbillig, effektiv og skånsom form for tagrensning, som både får taget til at fremstå flot, men også hjælper til at bevare bygningens værdi.

Vi udfører algebekæmpelse på tagflader, facader, udestuer og træterrasser m.m

Nu også godkendt til algebehandling af stråtag

 

 

SÅDAN VIRKER EN ALGEBEHANDLING

En algebehandling virker ikke kun ved at rense for alger og mos – men forebygger også vækst af nye alger, skimmelsvampe og mos.

En algebehandling er en kemisk behandling, hvor algemidlet bliver fordelt over taget. Behandlingen virker over cirka 3 dage til 9 måneder – og anbefales gentaget en gang om året. Behandlingen kan foretages imens der ikke er frost eller regn og helst over 10 grader da behandlingen der er mest effektiv.

Virketiden før algerne forsvinder efter en behandling, afhænger både af tagets type og tilstand, samt mængde og type af alger. De grønne alger begynder typisk allerede at forsvinde efter få dage, mens de mere hårdføre gule og hvide alger tager længere tid om at forsvinde.

Efter behandlingen vil alger og mos forsvinde efterhånden som regnen skyller det væk.

Vi benytter kun miljøgodkendte væsker til at fjerne mos og alger på taget.

 

Kontakt os gerne uforpligtende for en pris på algebehandling af dit tag. Vi kører i København og på resten af Sjælland inklusiv Møn og Lolland-Falster.

Tlf. 91100000

Skal du også have renset tagrender klarer vi det samtidigt.