Brug for akut hjælp? 9110 0000

Uddannet blikkenslager/Gas & vandmester

Sjællands Ejendomsservice er ejet af Johnny Nielsen, som er uddannet og erfaren blikkenslager med mange års erfaring.

Vi laver alt slags blikkenslagerarbejde:

  • Specialister i ombygning af skjulte tagrender til almindelige tagrender.
  • Montering, reparation og udskiftning af tagrender, nedløbsrør og arkitektrender.
  • Udskiftning af rendejern uden at taget skal åbnes/tages op.
  • Støvsugning af tagrender.
  • Rengøring/rensning af tagrender og nedløb.

Ved montering og udskiftning af tagrender, kan du tale med os om hvorvidt materialet skal være i plast, zink.

Vores blikkenslagere tager deres ekspertise i brug i løsningen af opgaverne.

Til gavn for dig og dine ejendomme og til gavn for dem, der gør brug af dine ejendomme. Vi er stolte af vores professionelle, venlige, hjælpsomme og ikke mindste effektive i Sjællands Ejendomsservice.

Vi udfører alt inden for blikkenslagerarbejde, fx udskiftning af både almindelige tagrender og arkitekt-tegnede tagrender. Udskiftning af zinktagrender, af plasttagrender, samt af skjulte tagrender mv. Samtidig er vi specialiseret i at ombygge skjulte tagrender til almindelige tagrender. Vi har også ekspertise i at udskifte rendejern, uden at taget skal åbnes eller tages op. Selvfølgelig renser vi også gerne tagrender og udbedrer skader på disse mv.

Vi har også viden, kunnen og erfaring inden for radiatorer, termostater, cirkulationspumper mv. og kender til de forskellige typer af kedler og varmeanlæg.

Derfor er du i sikre hænder, når du har os stående klar til at komme forbi, når der er opgaver at løse inden for blikkenslagerfaget. Vi ved, at det er vigtigt, at vi kommer hurtigst muligt. Vi ved også, at det er vigtigt, at vi kan vores kram, så opgaverne bliver professionelt og effektivt udført. Det kan du roligt regne med, at de bliver, når du benytter folk fra Sjællands Ejendomsservice.

Har du brug for en blikkenslager?

Så send os en besked eller ring til Johnny på 9110 0000 og få en snak om hvad vi kan gøre for jer – og modtag evt. uforpligtende priser og tilbud.