Brug for akut hjælp? 5034 7131

Snerydning

Det er glat på fortovet, og lige pludselig har du mistet fodfæstet. Er I klar til vinteren?

Sjællands Ejendomsservice har lang erfaring i både snerydning og glatføreforebyggelse, såsom saltning og grusning og råder over både mindre og større maskiner til snerydning

Udover et spørgsmål om sikkerhed er det desuden lovpligtigt at for bebyggelser der ligger ud til offentlige veje at rydde både fortove og indgange og gruse så hurtigt som muligt.

Husk at bestille aftale om snerydning i god tid!

Vi tilbyder sne- og glatføreservices:

  • Snerydning
  • Grusning
  • Saltning
  • Hurtig assistance
  • 24 timers snevagt
  • Effektivt og moderne udstyr

Boligforeninger der har stier, veje, p-pladser og fortove at rydde, kan spare mange penge i egne maskiner, ved at lade Sjællands Ejendomsservice stå for snerydning og saltning, med vores hurtige og effektive specialmaskiner. Og i skal selvfølgelig kun betale hvis det sner!

Har I brug for snerydning i København?

Lad os løfte det ansvar for dig – ring til Johnny på 5034 7131 og få en aftale om snerydning og glatførebekæmpelse i København og resten af Sjælland.

 

Når sneen pludselig falder, er der rift om os, der tilbyder snerydning og glatføreservice. Vi får akutte henvendelser, hver gang der er faldet sne, men vi prioriterer altid vores kunder med faste aftaler først. Få en fast aftale om sne- og glatføreservice.

Spar penge og betal kun hvis det sner.Vores kunder betaler kun for den service, vi leverer. Hvis der er behov for snerydning og/eller glatførebekæmpelse, kommer vi omgående – ellers bliver vi hjemme. Vi synes ikke, det er fair, at lade kunder betale fast pris for vinterservice, uanset om vinteren kommer eller bliver væk.

Mange boligforeninger spilder mange penge på køb og vedligehold af snerydningsudstyr. Vi kommer med vores egne moderne maskiner og klarer snerydningen hurtigt og effektivt.

Bestil snerydning i København eller på Sjælland

Ring eller skriv til Johnny på 5034 7131 og få en snak om, hvordan din vinterservice løses bedst og billigst. Eller send en besked med dine ønsker.