Brug for akut hjælp? 9110 0000

Montering af nye tagrender

Montering og udskiftning til nye tagrender.
På tide med ny tagrende ?

 

Montering af nye tagrender og nedløbsrør

Utæthed og læk fra tagrender og nedløbsrør forvolder fugt og vandskader på din bolig.

Din husforsikring dækker ikke vandskader på din bolig, hvis dette skyldes utætte eller tilstoppede tagrender og nedløbsrør. Det kan derfor blive langt dyrere end at sikre rensning og udskiftning af tagrenderne.

Vi udskifter og laver reparation af alle slags tagrender Plast, Zink, alu. mm.

 

Udskiftning af rendejern

Ved hjælp af et special-rendejern, som vi påmonterer det eksisterende rendejern opnår vi at de passer til dine nye tagrender – uden det er nødvendigt at åbne taget.

Udskiftning af tagrender med special-rendejern

Udskiftning med special-rendejern påmonteret eksisterende rendejern opnås disse muligheder:

  • Udskiftning til større tagrende
  • Udskiftning af tagrender til nyt fabrikat
  • Ændring af fald
  • Taget skal ikke åbnes
  • Besparelse, da murer etc ikke nødvendig at få med på udskiftningen af tagrenderne

Dette sker når tagrender og nedløbsrør ikke er i orden

Utæthed i nedløbsrør og råddent træværk
Utæthed i nedløbsrør og råddent træværk

Når vand fra regnskyl og sne ikke kan løbe frit fra render og rør sker der skader på selve boligen. Disse vil typisk være langt dyrere at få rettet op på og vil ikke være dækket af bygningsforsikringer. Ophobning af vand pga tilstopning og frost kan desuden medføre skader på selve tagrender og afløbsrør, så disse lækker – og dermed medfører vandskader.

Klimaforandringer og ændringer i vejret kan skade dine tagrender og rørs tilstand.

Ophobning af vand i tagrender og nedløbsrør påvirkes pga tilstopning af især nedfaldsblade, men også sne og is efter snefald og efterfølgende tøvejr. Ved skybrud kan det evt være nok at tagrender er underdimensionerede. Ophobning af vand og fugt kan desuden medføre at selve tagrenderne og nedløbsrørene får skader og bliver utætte.

Søg rådgivning og hjælp fra en faguddannet blikkenslager

Som uddannede håndværkere, vil du få en professionel faglig vurdering af dine tagrender og nedløbsrør. Vi vil kunne vurdere om tagrender og rør kan lede vandet forsvarligt væk fra huset. Få hjælp til at vurdere om det kan svare sig at nøjes med rensning og vedligeholdelse – eller om en udskiftning er nødvendig. Er det nødvendigt med en udskiftning af tagrender og nedløbsrør, kan du desuden få gode råd til hvordan dette bedst kan svare, samt du sikrer at det bliver udført forsvarligt.

Vi sætter nye tagrender op i København og Sjælland samt Møn og Lolland-Falster. Ring eller skriv gerne for et uforpligtende tilbud om priser og vurdering af dine tagrender.  Tlf. 91100000